Alles wat.je moet weten eijffinger behang

eijffinger behang

Ben je op zoek naar nieuw behang voor in jouw woning? Dan is Eijffinger behang misschien wel iets voor jou. In dit artikel vertel ik je alles wat je moet weten voor het aanschaffen van Eijffinger behang.

Over Eijffinger

Het merk Eijffinger is een erg bekend behang merk. Het merk is al 145 jaar oud en ze blijven al die jaren al met de nieuwste trends mee gaan. Ze willen de wereld mooier maken met uitgesproken en kleurige dessins op behang.

Groot aanbod

Bij Eijffinger hebben ze een groot aanbod met verschillende soorten behang. Ze hebben behang in verschillende kleuren, patronen en materialen. Voor ieder is er dus wel wat wils. Ze hebben het grote behang aanbod onderverdeeld in verschillende collecties. Je kunt dus zelf kiezen welke collectie het beste bij jou eigen woonstijl past.

eijffinger behang

Collectie Reflect

Deze collectie is erg modern en geeft een luxe en elegante uitstraling aan je interieur. Op dit behang staan verschillende subtiele prints. Meestal worden er maar twee verschillende kleuren gebruikt in dit behang en dit zorgt ervoor dat je de rust in je ruimte kunt behouden en toch een patroon op je behang hebt. Meestal krijgt je kamer juist een drukke sfeer wanneer er een print op het behang staat, maar bij dit behang geeft het juist een rustige sfeer aan je woning.

Collectie Bold

In deze collectie worden veel strakke rechte lijnen gebruikt. Ook deze patronen komen weer erg rustig over, omdat er gebruik wordt gemaakt van strakke lijnen. Ook hier wordt het kleurgebruik geminimaliseerd. Bij de meeste behang soorten worden twee soorten kleuren gebruikt. Deze kleuren passen ook erg goed bij elkaar. De kleuren lichtbruin en donkerbruin worden bijvoorbeeld gecombineerd in één behang. De achtergrond is dan lichtbruin en de lijnen zijn donkerbruin. Je hebt dan verschillende kleurtinten in één behang, maar je blijft wel binnen één kleur soort zodat je de rust in je woning kunt behouden en het gemakkelijker te combineren is met de rest van je interieur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *