Bestel jij een grofvuil container van Maton Groep?

container

Grofvuil zit je natuurlijk nooit op te wachten. Helemaal niet wanneer het in je eigen tuin ligt en in feite in de weg ligt. Hiervoor kan je kiezen om een grofvuil container van Maton Groep te huren. Jij deponeert direct jouw grofvuil hierin en het ligt niet meer in de weg! Ideaal toch? Maar wat moet je hiervoor doen om het geregeld te hebben?

Bij het huren van een container hoef je eigenlijk alleen maar jouw gegevens achter te laten. Maton Groep levert namelijk onwijs snel en precies wanneer jij dit wenst. Jij geeft aan op welke dag en tijdstip je de container wenst te hebben en zij doen de rest. Het belangrijkste is wel dat je er goed voor zorgt dat de afmeting van de container in orde is. Je zit er immers niet op te wachten dat de container te klein is die je hebt besteld.

container

Let op met wat je erin doet!

Dat een container geschikt is om grofvuil in te deponeren is wel duidelijk. Maar let er wel goed op dat je niet alles in de container gooit. Sommige producten mogen namelijk niet samen in één container. Hiervoor kan je het beste op de website van Maton Groep kijken. Op deze website vind je precies hetgeen wat wel in één container mag en wat juist niet. Tevens kan je hier direct jouw exemplaar huren en laten bezorgen op locatie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *