De perfecte verlichting voor elke ruimte

led strips

Om sfeer in een bepaalde ruimte te krijgen, werd voorheen veel gebruik gemaakt van schemerlampen en een dimmer. Vandaag de dag worden led strips steeds vaker gebruikt, grote voordeel hiervan is dat je deze helemaal naar wens kunt afstellen. Maar ook zijn de strips eenvoudig aan te brengen, zowel op muren als plafonds. Je kunt ze zelfs onder keukenkastjes aanbrengen, om in de keuken ook een leuke sfeer te krijgen. Met de kleur bepaal je de sfeer, van romantisch tot trendy.

led strips

Wat is een led snoer eigenlijk?

Wanneer we het hebben over led strips, wil je natuurlijk ook weten waaruit een strip eigenlijk bestaat. Heel vaak lezen we over led verlichting, wat betekent Light Emitting Diode. In het Nederlands betekent dit lichtgevende lampjes, de veelzijdigheid van led verlichting is opvallend te noemen. Ben je op zoek naar een bepaalde kleur, je vindt vast de goede kleur tussen de 16 miljoen mogelijkheden die er zijn. Hierdoor is er voor zowel de woonkamer, keuken en de slaapkamer verlichting beschikbaar.

Led verlichting in de tuin

In de tuin wordt led verlichting ook steeds vaker gebruikt, voordeel is dat je zelf bepaald welke kleur en sterkte je gebruikt. Om te led strips te bedienen kun je de app op je smartphone gebruiken, hiermee bepaal je niet alleen de sterkte van de verlichting maar ook de kleur. In sommige gevallen is er een afstandbediening aanwezig, om de verlichting te besturen. Op de website van lidekahome.nl vind je de verschillende soorten led verlichting voor binnen en buiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *