De toenemende populariteit van het industrieel zwarte deurbeslag

deurbeslag

In 2018 was er de officiële doorbraak van het industrieel zwarte deurbeslag, woningbladen stonden er vol mee en ieder nieuwe woning had het. In 2021 is er nog steeds een toenemende populariteit te zien, maar waar komt dit vandaan?

Met de enorme stijging van de prijzen in de huizenmarkt en het aantal nieuwe starters van het afgelopen half jaar is de trend van het aanpassen van deurbeslag ontzettend gestegen. Daarin zien we de retro stijl en de industrieel zwarte stijl sterk terugkomen. Tegenwoordig zijn er geen grote verbouwingen meer nodig. Enkele kleine aanpassingen veranderen als snel de gehele uitstraling van je interieur. Al deze aanpassingen zijn gebaseerd op het vernieuwde assortiment van modern-deurbeslag.nl.

deurbeslag

Ten eerste kan je de deurklinken van de binnendeuren vervangen. Binnendeuren en de bijbehorende deurklinken zijn vaak ongemerkt een belangrijk onderdeel van je interieur. De deurklinken zijn net zoals het gehele assortiment vervaardigd uit rvs304 voorzien van een zwarte (RAL9005) poedercoating. Deze coating heeft een iets grovere structuur waardoor het stoere industriële karakter extra tot uiting komt. Tevens zorgt deze poedercoating voor een betere krasbestendigheid ten opzichte van bijvoorbeeld gladde lak.

Ten tweede kan je schuifdeurkommen verkrijgen in industrieel zwart. Schuifdeuren zijn erg populair als alternatief van een schanierendeur. Door middel van een schuifdeur is het mogelijk om twee kamers met elkaar te combineren door de schuifdeur te openen en privacy te creëren door de schuifdeur weer te sluiten.

deurbeslag

Indien je ervoor kiest om de deurklinken te vervangen is het verstandig om direct de rozetten mee te nemen. Rozetten maken het uiterlijk van de deurklink af en zijn een perfect toegevoegd detail voor een mooie moderne uitziende deur. Ook kan er worden gekozen voor wc-sluitingen om het huis volledig in dezelfde stijl in te richten.

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op www.modern-deurbeslag.nl of informeren via info@modern-deurbeslag.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *