Dit zijn de 3 meest tijdloze trends voor in de keuken

Wanneer het tijd is voor een nieuwe keuken, kom je misschien in de verleiding om enkele van de nieuwste trends voor in de keuken uit te proberen. Maar zullen keukentrends de tand des tijds wel doorstaan? Hieronder een lijstje van enkele trends die de tand des tijds hebben doorstaan. En, het beste van alles, deze tips maken het updaten van je keuken enorm eenvoudig!

Het keukeneilanden

Een eiland maakt een keuken enorm veelzijdig. Of je nu een tweede gootsteen, extra zitplaatsen of meer voorbereidingsruimte nodig hebt; een keukeneiland kan al deze problemen in 1 keer voor je oplossen.

Een keukeneiland kan ook een leuke manier zijn om een ​​centraal ‘designstuk’ te creëren dat tegelijkertijd functioneel is. Er zijn eindeloze veel stijlen om uit te kiezen. Eén van onze favoriete trends van de afgelopen jaren is het kiezen voor een excentrieke kleur van de eilandkast of van de werkbladen erbovenop. Afhankelijk van hoe avontuurlijk je bent, kun je zelfs overwegen materialen te mixen en matchen. Houd je van marmer, maar realiseer je je dat dit niet het beste materiaal is voor je bakhobby? Waarom gebruikt u geen marmer rond de omtrek van uw keuken en kijkt u naar kwarts of graniet voor het eiland?

Kies je voor een eilandkast in een kleur die een paar tinten donkerder of lichter is dan het aanrechtblad; Dan zal het eiland er echt uitspringen. We zien deze trend al een tijdje, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat deze binnenkort uit de mode zal zijn.

Getextureerde of gekleurde accenttegels

Tegels zijn een geweldige manier om kleur en warmte toe te voegen aan je keuken. Je kunt nooit fout gaan met een neutrale basis tegel, maar er zijn nu zoveel meer opties met texturen en patronen! Een tegel met steen-look kan, bijvoorbeeld, al een rustieke warmte geven en een vleugje subtiele kleur toevoegen.

Maar wees niet bang om te mixen en matchen! Zelf gekleurde tegels zijn helemaal het nieuwe hét. Hiernaast kunnen neutralere tegelwanden gemakkelijk worden ‘opgespiced” door enkele kleinere tegels toe te voegen met een designelement en wat getextureerde vormen.

Tijdloze werkbladen

Onlangs zijn er veel geweldige materialen opgedoken die zowel betaalbaar als stijlvol zijn. De trend voor vele jaren was echter het stenen aanrecht. Er zijn tegenwoordig meer kostenbesparende werkbladen op de markt, maar investeren in hoogwaardige werkbladen zal een goed rendement op uw investering blijven opleveren. Graniet is al heel lang koning in de wereld van werkbladen, maar het lijkt erop dat kwarts die heerschappij overneemt.

Of je nu kiest voor aanrechtbladen van steen, hout, roestvrij staal of zelfs glazen, de materialen van vandaag zijn ontworpen om er jarenlang prachtig uit te zien!

Meer informatie over de nieuwste trends? Kijk dan op Keukenloods.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *