Een extra kamer in je tuin

terras

Wil je optimaal genieten van een overkapping, dan is het een goed idee om er een echte tuinkamer van te maken. Een kamer in je tuin kun je namelijk als verlengde zien van je woonkamer, en ook zo inrichten. Door het gebruik van glazen schuifwanden kun je in de zomer lekker genieten van het mooie weer, in de winter zit je comfortabel achter het glas om toch een glimp op te vangen van je prachtige tuin. Door gebruik te maken van diverse accessoires als zonwering in de zomer, en verwarming in de winter benut je de ruimte optimaal.

Profiteer van brede glazen panelen

Wanneer je een tuinkamer wilt realiseren, is het de bedoeling dat er zoveel mogelijk daglicht naar binnen komt. Met de brede glazen panelen van gumax.com, maak je ideale glazen schuifwanden die veel lucht doorlaten. Zelfs bij de spie wordt er glas geplaatst, zodat er geen centimeter verloren gaat waardoor daglicht naar binnen kan komen. Bij de spie heb je tevens de keuze om deze uit te laten voeren met en zonder folie. Met de folie voorkom je dat er zonlicht doorheen kan komen in de zomer.

glazen schuifwanden

Optimaal comfort met de accessoires

Gemak dient de mens en zo is het bij de glazen schuifwanden van gumax.com ook, door gebruik te maken van de handgrepen open en sluit je de wand nog eenvoudiger. Met prachtige led verlichting kun je in de zomer tot in de late uurtjes met vrienden en familie genieten van je tuinkamer, of in de winter ook buiten eten. Er zijn meer dan voldoende mogelijkheden om zowel zomer als winter comfortabel buiten te zitten en optimaal te genieten van je tuin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *