Een hoog laag bed heeft diverse voordelen

Een hoog laag bed wordt ook een luxe boxspring genoemd. Ja, het is natuurlijk een boxspring maar speciaal gericht naar ouderen of senioren. Ook mensen die slaapproblemen hebben of rugklachten, zijn het best gebaat met dit bed. Er bestaan geen betere bedden als dit. Speciaal gemaakt om het menselijk lichaam in een zo goed mogelijke houding te leggen met alle voordelen die er zijn.

Het hoog laag bed is voorzien van alle comfort

Het hoog laag bed is voorzien van alle comfort die beschikbaar is in een bed. De afstandsbediening is heilig om dit bed te beslapen. Het hoog laag bed kan afzonderlijk hoofd en voeten hoger of lager leggen.

Een boek lezen, geen probleem, ik zet de rug wat hoger. Vermoeide benen, ook geen probleem, dan leg ik mijn benen wat hoger.

Doordat dit bed ook een boxspring is, maar met elektronica, is het ook al een gemak om in en uit het bed te stappen. Dit is een zeer belangrijk gegeven voor mensen die inderdaad wat ouder worden. Onze rug is het kwetsbaarste als je een verkeerde slaaphouding aanneemt. Natuurlijk als je in je rug zit, kan je geen beter bed bedenken om in te slapen.

Veelvuldig gebruikt in ziekenhuizen

Een hoog laag bed wordt heel vaak gebruikt in ziekenhuizen omwille van én het comfort én de verstelbare delen van het bed. Enkel door het gebruik van de afstandsbediening kan je een patiënt zo comfortabel mogelijk leggen, zodat hij niet te veel pijn lijdt. Het is een pluspunt voor patiënten dat ze toch goed kunnen slapen zelfs ondanks het feit dat ze in het ziekenhuis liggen. Want slaap is zo belangrijk voor het genezingsproces als je een operatie achter de rug hebt. De ergonomie en de technologische hoogstandjes van het bed zijn alvast een heel belangrijk zodat zelfs ziekenhuizen hier voor kiezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *