Een prachtige foto in bezit? Decoreer er je wand mee

Wall Art 4 you

Ben je onlangs op vakantie geweest en heb je daar een of meerdere foto’s gemaakt die echt bijzonder voor je zijn? Of heb je kort geleden een fotoshoot gedaan met wat dierbaren en ben je zo tevreden over een van de foto’s dat je geneigd bent om daar meer mee te doen dan bewaren op je computer? Als dat het geval is en je hebt thuis nog een stuk muur waar nog wel wat ruimte is voor decoratie, dan kun je over wanddecoratie van een foto gaan nadenken. Je foto als poster laten afdrukken is hierbij misschien de meest voor de hand liggende opties, maar let op: er zijn nog veel meer mogelijkheden hiervoor. Het verdient zeker de aanbeveling hier even onderzoek naar te doen, want op sommige andere materiaalsoorten dan fotopapier geef je je foto misschien wel nóg meer cachet.

Dibond of dibond brushed

Dibond is een sandwichplaat van aluminium. Onderscheid aan deze plaat is de hoge stijfheid. De kern is hierbij van zwart polyethyleen en de buitenkanten zijn dus van aluminium Dit is al bij al een prachtig materiaal om foto’s op te laten drukken. Bovendien kun je dibond zowel binnen als buiten gebruiken. Kies je voor dibond brushed, dan krijg je een exemplaar met een zilveren look. Dit heeft een wat ruwer effect tot gevolg.

Wall Art 4 you

Behang

Een manier om een foto écht prominent aanwezig te laten zijn is via behang. Via fotobehang kun je pakweg een hele wand van een bepaalde foto voorzien. Goed om te weten is dat je bij sommige drukkerijen ook nog eens uit meerdere soorten behang kunt kiezen. Verder kun je ervoor kiezen behang met gelimiteerde baanbreedtes te nemen, maar ook naadloos behang behoort soms tot de mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *