Geef je wand de goede uitstraling

wandbekleding betonlook

Soms wil je wel eens iets anders in de badkamer, keuken of ben je buitengevel van je woning zat en is het tijd om dit te veranderen. Met wandbekleding betonlook heb je binnen een handomdraai de gewenste look waar je maar wilt, omdat de producten tegen weer en wind kunnen is het zelfs mogelijk ze buiten te gebruiken. De laag die je namelijk ziet de zogenaamde toplaag, is van natuursteen waardoor deze erg stevig is en wel wat kan hebben. Voordeel hiervan is ook dat de panelen er luxe en chique uitzien na het aanbrengen op de muur. Perfect om aan te brengen in zowel de keuken als de badkamer.

Verschillende structuren

Vaak hebben panelen een zelfde structuur, waardoor je ziet dat je te maken hebt met panelen. Met de wandbekleding betonlook van isodeco.nl is dit anders, de structuur is namelijk verschillende waardoor je niet ziet dat het wandpanelen zijn. De levensechte kleuren zijn prachtig om te zien, en geven niet alleen een luxe maar ook natuurlijke uitstraling. De laag die je ziet is van natuursteen, en geeft je het idee dat je echt te maken hebt met een natuursteen product wat massief is. 

wandbekleding betonlook

Eenvoudig monteren van de wandpanelen

Bij het monteren van de wandpanelen betonlook hoef je geen doorgewinterde vakman te zijn, iedere doorsnede klusser kan de panelen eenvoudig aanbrengen op de muur. Door een blikschaar te gebruiken kun je de panelen op maat maken, het aanbrengen op de muur gebeurd met montagekit. Om er zeker van te zijn dat de wand waterdicht is na het monteren van de panelen, met name in de badkamer en buiten is het verstandig de naden nog te kitten. Een goede montage zorgt ervoor dat je jaren plezier hebt van een schitterende wand in verschillende ruimtes of buiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *