Gemak dient de mens

Somfy buismotoren kopen

Op het gebied van zonweringen en rolluiken heeft de tijd ook niet stilgestaan, met de hand bedienen van rolluiken of markiezen wordt tegenwoordig niet heel veel meer gedaan. De techniek is zo ver dat er verschillende mogelijkheden zijn, om veilig en comfortabel je producten te bedienen. Met Somfy buismotoren kopen bedien jij voortaan ook je zonwering of rolluik met het grootste gemak, zelfs draadloos is mogelijk. Verschillende opties maken het niet alleen gemakkelijk, maar ook veilig.

Somfy buismotoren kopen

Maak gebruik van de opties

Bij Somfy buismotoren kopen heb je verschillende opties die het gemak nog groter maken, bijvoorbeeld de extra stille module of de anti inbraaksensor bij de motor. Zelfs de eenvoudigste versie is al uitgerust met een aantal slimme sensoren, merkt de sensor dat er een belemmering aanwezig is zal deze de motor laten stoppen. Zo zijn er verschillende slimmigheidjes ingebouwd die je scherm of rolluiken verduurzamen. Is je rolluik door vorst vastgevroren, dan zal een sensor dit detecteren en niet de motor laten draaien ter bescherming van je rolluiken.

Alles te bedienen vanaf een plek

De techniek gaat zover tegenwoordig dat veel functies vanaf een plek te bedienen zijn, ook bij Somfy buismotoren kopen kun je hiervan meeprofiteren. Met het Somfy home control systeem bedien je verschillende producten vanaf een plaats, de rolluiken in de woonkamer, de zonwering op zolder of de markiezen bij de keuken. Allemaal te bedienen vanaf een centrale plaats, ook wanneer je verschillende merken producten hebt kun je dit slimme systeem uitstekend gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *