Geniet nog iets langer van de zomer

Nu weet ik niet hoe het met jou zit, maar voor mij kan de zomer niet lang genoeg duren. De heerlijke zomeravondjes die we nog in de tuin hebben gezeten en die zonnestraal die ‘s ochtends op je gezicht schijnt wanneer je het huis doorloopt. Nu is misschien de warmte niet aanwezig, maar toch zijn er dagen dat de zon nog heerlijk schijnt. Hoe geniet je dus nog net iets langer van het mooie weer? 

Licht, lichter, lichtst

De zomer staat natuurlijk bekend om die heerlijke zonnestralen die naar binnen vallen in huis. Helaas is dat in de herfst en winter minder en is dit van minder lange duur. Ga dus op zoek naar de uren dat de zon er wel is. Zorg ervoor dat je een hoekje creëert waar je in deze uurtjes even kan genieten van de zon. Heb je moeite om er ‘s ochtends uit te komen? Je kunt ook een wekker plaatsen die langzaam kunstmatig de zon op laat komen door het licht dat opkomt. 

Kleedjes in de kast

Persoonlijk vind ik het heerlijk om ‘s avonds wel met een kleedje op de bank te liggen wanneer het kouder wordt. Maar om het zomerse gevoel te behouden is het slim om deze kleedjes en warmtebronnen op te bergen achter schuifwanddeuren in Zwolle. Deze kasten kan je krijgen bij Totaalinrichting van Dijk die ervoor zorgen dat je overdag niks mee krijgt van de avond kou. 

Zomerse gerechten

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om mee te gaan met de menigte en ook vast te beginnen met het maken van winterse gerechten. Maar om het zomergevoel te behouden kun je de stamppotten nog beter even aan de kant schuiven. Gun jezelf nog die heerlijke zomeravond waar je ‘s avonds met je sangria geniet van die ham met meloen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *