Je ramen van decoratie voorzien? Met raamfolie lukt dat op vele manieren!

Raamfolie glas in lood

Een woning bezitten met forse raampartijen, dat is iets dat iedereen wel zou willen, uiteraard vooral mensen die momenteel in een huis wonen met weinig of kleine ramen. Met grote ramen zorg je namelijk simpelweg voor veel meer lichtinval in huis. Dit heeft voordelen die werkelijk niet te onderschatten zijn. Meer blootstelling aan natuurlijk licht veroorzaakt namelijk kortweg een betere gezondheid en gemoedstoestand. Echter zijn grote ramen natuurlijk ook uitermate geschikt om van enige versiering te voorzien. Dit straalt namelijk af op je woning als geheel. Dat je hierbij niet meteen aan glas in lood denkt is begrijpelijk, want dit is duur en isoleert matig. Maar wat als je wist dat er ook raamfolie met glas in lood contouren bestaat? In de volgende alinea lees je waarom dat nog niet zo’n verkeerd idee is.

Raamfolie glas in lood

Een greep uit de pluspunten van raamfolie

Voor welk soort (glas in lood-)raamfolie je ook zou kiezen, om de volgende redenen is dit een bijzonder aantrekkelijk product om de ramen van je huis van decoratie te voorzien:

  • Raamfolie voorkomt vaak dat mensen bij je naar binnen kunnen kijken. De lichtinval wordt er echter niet door belemmerd.
  • Raamfolie is een aantrekkelijk geprijsd product, alleszins veel goedkoper dan origineel glas in lood.
  • Het is zeer eenvoudig om eigenhandig raamfolie aan te brengen en ook het naderhand weghalen is niet moeilijk.
  • Aan raamfolie heb je vrijwel geen onderhoud. Toch kan het makkelijk een aantal jaren mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *