JOUW NIEUWE BADKAMER VAN Q1 SANITAIR

Wanneer je een nieuw huis koopt, hoef je soms maar weinig zelf grote klussen te doen. Het scheelt natuurlijk enorm in de kosten als je zo kunt intrekken als de huidige inrichting in goede staat is en jou bevalt. Maar als je een compleet nieuwe keuken en sanitair gaat verbouwen, dan komt er wat bij kijken. Want naast de kosten berekenen, zul je bepaalde keuzes moeten maken. Allereerst ga je rondshoppen voor een nieuwe badkamer. Dit kun je doen op de site van Q1Sanitair.nl.

GOEDKOPE BADKAMERMEUBELS

Een badkamermeubel is misschien wel het belangrijkste onderdeel in de badkamer.  Het is hét pronkstuk die de look and feel van de hele badkamer bepaald. Bedenk wat je nodig hebt en hoe je je badkamer oppervlakte zo efficiënt mogelijk indeelt. Heb je een grote ruimte? Dan wil je misschien 2 wasbakken met onderkasten. Maar als je een kleinere ruimte hebt, is het kiezen van een badkamermeubel met een grote spiegel misschien wel belangrijker. Er zijn veel goedkope badkamermeubels te vinden in alle soorten en maten, dus bedenk goed wat je wilt, want zo’n grote verbouwing doe je niet elk jaar en je wilt elke dag blij worden in jouw badkamer.

ALLES VOOR IN DE BADKAMER

Als je nog niet precies welke stijl je wilt, kun je kijken in de online showrooms. Je kunt ook (zonder afspraak) inspiratie opdoen in de fysieke showrooms in verschillende steden. Zo vind je alles voor in de badkamer op één plek en ontdek je welke verschillende stijlen er zijn. Je kunt kiezen voor een all-in badkamer die je zelf samenstelt, maar als je iets meer te besteden hebt, kun je je badkamer ook door de professionals laten ontwerpen. Dan weet je zeker dat je een ultieme badkamer uitzet krijgt. Je kunt kiezen voor een inloop douche of juist een douchecabine. Of ben je meer van het luxe badderen in een ligbad? Bedenk jouw droom badkamer en durf ervoor te gaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *