Jouw slaapkamer omtoveren tot een hotelkamer, zo doe je dat!

slaapkamer

Jouw (of jullie) slaapkamer is privé. Hier kun je helemaal tot rust komen na een dag van inspanning. Althans, als je slaapkamer ook zo ingericht is. Dat is dan ook de reden waarom een hotelkamer er zo mooi uitziet. Bezoek jij regelmatig een hotel en ben je benieuwd hoe je thuis ook deze hotellook kunt toepassen? In deze blog delen we een aantal tips met je. 

Het begint bij de vloer

Een relaxte slaapkamer creëren waarbij je helemaal tot rust komt? Het begint bij de vloer! Wij adviseren voor een licht eiken vloer te gaan. Zit je er niet op te wachten om een houten vloer in de slaapkamer te leggen? Een pvc vloer is dan ook een erg goede optie! Op zoek naar een chique vloer? Ga dan voor een visgraat vloer. Een pvc vloer kopen doe je bijvoorbeeld bij Laminaathal. Op zoek naar een winkel met pvc vloeren in jouw buurt? Bekijk de volgende links eens:

Duurzaam beddengoed

Een mooi opgemaakt bed nodigt uit! Duurzaam beddengoed is de trend van 2021. Ga je voor een stijlvol opgemaakt bed? Kies dan voor beddengoed in een effen kleur. Beige is een kleur die we veel terugzien in de slaapkamer in 2021. 

Hotelbed creëren? Werk met meerdere lagen! 

Jaag je de uitstraling van een hotelbed na? Werk dan met meerdere lagen op bed. Schaf bijvoorbeeld ook een mooie sprei aan en plaats meerdere kussens op bed. Slaap lekker! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *