Kerst op kantoor, zo pak je dat goed aan!   

De kerstdagen lijken nog ver weg aangezien we eerst nog de zomer door moeten maar toch, de eerste vijf maanden van het jaar zitten er al weer op. De tijd gaat zo snel en een jaar lijkt voorbij te vliegen. Knipper één keer met je ogen en de dag is alweer om. Zeker als je bij een bedrijf werkt waar de sfeer op en top is. Dan is het gewoon plezier dat je weer naar werk mag. Om dat gevoel vast te houden moeten we er natuurlijk ook voor zorgen dat het tijdens de feestdagen zoals Kerst op en top geregeld is. Kan jij net zoals ons al bijna niet meer wachten op al het leuks dat nog komen gaat? In dit blog geven we je graag alvast wat tips over hoe je een ontzettende leuke kerstviering op kantoor kan organiseren.

Kerstviering

Waar denk jij als eerste aan als we het over Kerst hebben? Wij denken als eerste toch wel aan de kerstviering. Wat is een kerst nou zonder kerstboom en wat is een kerstboom nou zonder kerstballen en kerstslingers? Inderdaad: niet veel. Een boom is daarom het eerste waar je aan moet denken als je het kantoor gezellig gaat aankleden. Toch zijn er veel bedrijven die niet zitten te wachten op een grote boom midden in de vergaderzaal of naast de bureaus. Gelukkig zijn dat ook zeker niet de enige bomen die je kunt kopen. Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende soorten bomen dat er in iedere maat, model, vorm en materiaal wel een verkrijgbaar is. En heb je een beetje creatieve werknemers? Dan kunnen jullie er zelfs eentje maken.

Kerstsnacks

Bij Kerst hoort natuurlijk ook een hoop lekkers. Denk hierbij aan de kerststollen, de kerstkransen, kerstchocolaatjes en nog zoveel meer. Als jullie op kantoor kerst gaan vieren kan al dat lekkers dan ook niet ontbreken. Willen jullie het echt groots aanpakken? Organiseer dan een kerstontbijt met zijn allen. Laat iedereen lekkere hapjes van thuis meenemen of laat het bedrijf een ontbijt regelen. Plan een vrije ochtend in met zijn allen en geniet van de tijd samen. Zo komen jullie ook meteen nog een beetje meer nader tot elkaar.

Kerstpakketten

Bij Kerst horen natuurlijk ook cadeautjes en hoe kunnen werknemers nou beter worden verrast dan met een leuk kerstpakket? We begrijpen echter wel dat sommige bedrijven nogal krap bij kas zitten door alles wat er is gebeurd, maar goedkope kerstpakketten kopen of zelf maken is ook een optie. Zo bepaal je zelf het budget dat je eraan wilt besteden. En als je nog een beetje budget over hebt of vrij kan maken dan raden we je zeker ook een kerstgeschenk voor je zakelijke relaties aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *