LED-strips is een must have om je interieur op te leuken

Als je aan LED-strips denkt, dan wordt er vaak in het algemeen gedacht aan de praktische verlichting die in vele kleuren ingesteld kan worden. Dat is zo, maar je kan er nog veel meer mee. LED-strips zijn een leuke toevoeging in je huis voor de sfeer. Keukenverlichting, badkamerverlichting, woonkamerverlichting? Overal kan je LED-strips toevoegen om sfeer te creëren! In dit artikel vind je meer informatie over LED-strips waar je leuk LED-strips kan plaatsen.

Wat is een LED-strip?

Een LED-strip os een soort van lint met daarop lampjes. Het wordt gebruikt om indirect licht te creëren. Denk bijvoorbeeld aan verlichting in een plafond, achter een spiegel of onder het aanrecht. LED strips zijn steeds populairder aan het worden vanwege het lage energie verbruik en de sfeer die je ermee kan creëren. 

In je slaapkamer en badkamer

Je slaapkamer is de plek waar je een groot deel van je leven doorbrengt. Om je slaapkamer gezelliger te maken is het toevoegen van ledverlichting een goede keuze. Je kan namelijk perfect onder je bed of op je bedrand bijvoorbeeld een LED-strip aanbrengen. Je hebt dan een mooie kleur rondom je bed. Dat ziet er super sfeervol uit. Ook is het leuk om in je badkamer onder je spiegel of kastje een LED-strip te hangen. Ook bij het toilet kan je een strip aanbrengen.

In de tuin

Je tuin mooi laten verlichten? Dat kan zeker ook met LED-strips. Natuurlijk is het wel belangrijk om waterdichte LED-strips uit te zoeken. Maar die zijn zeker te vinden. Je kan leuk je LED-strips aan de randen van je tuin neerleggen. Ook kan je het doen bij een vijver als je die hebt.  Zo kan je een LED-strip verwerken aan de randen van de tuin bij bijvoorbeeld de schutting. Heb je een terras? Dan kan je daar leuk LED-strips aanbrengen.

In de woonkamer

In de woonkamer is het leuk om onder je bank de strips op te plakken. Heb je toevallig een mooie grote televisie hangen? Of heb je een televisiemeubel? Dan is het super leuk om een LED-strip onder tv of onder het meubel te hangen.

Waar moet je op letten bij het kopen?

Als je LED-strips wil kopen moet je letten op de helderheid, coating, kwaliteit een lichtkleur van de LED-strips. Het is verstandig om eerst goed te kijken wat je wil hebben en dan op onderzoek uit te gaan welke winkel de beste LED-strips hebben die bij je wens past.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *