Leuke stoere kinderkamer

leren plankdragers

In de kinderkamer kun je er niet omheen om planken voor de kinderen op te hangen, zij willen natuurlijk verschillende dingen laten zien. Maar helaas kom  je vaak bij de saaie plankendragers terecht, terwijl een kinderkamer juist meer verdiend dan dat. Met leren plankdragers geef je de kinderkamer wel wat het verdiend, een uniek systeem om planken op te hangen en te bevestigen aan de muur. Voordeel hierbij is ook dat de leren lussen in iedere maat en kleur verkrijgbaar is, tevens zijn ze met de hand vervaardigt. 

leren plankdragers

Stevig en stoer

Met leren plankdragers krijgt je kamer een stoere uitstraling, maar je kunt de dragers natuurlijk ook gebruiken in de toilet of hal. Het voordeel van de drager is tevens dat deze eenvoudig is te onderhouden, een vochtig doekje en de plankendrager ziet er weer als nieuw uit. Als je de drager wat langer hebt hangen, lijkt het leer steeds mooier te worden. Een drager van leer kun je in de meeste gevallen belasten tot 20 kg, en is in heel veel kleuren verkrijgbaar. Op aanvraag zijn er speciale dessins mogelijk. 

Mooie set voor je kamer

Weet je nog niet goed wat je wilt in je woonkamer, kijk eens in de webshop naar leren plankdragers als complete set met een plank erbij. Op deze manier ben je direct klaar en hoef je alleen de dragers op de muur te bevestigen. Vaak worden er steigerplanken geleverd bij de set, die geschikt zijn voor elk interieur. Je weet ook zeker dat je de goede plank hebt die past bij de plankendragers, in de webshop leren-handgreep.nl vind je diverse leuke sets waar je direct gebruik van kunt maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *