Mijn vriend zijn bed

De wekker gaat af. Mijn vriend maakt me heel enthousiast wakker. Deze avond heb ik een keertje weer bij hem geslapen. Dat was eigenlijk helemaal niet de bedoeling maar we hadden tot laat een film gekeken. Ik werd toen zo moe dat ik in slaap was gevallen op de bank. Nadat de film was afgelopen maakte hij me wakker en zei dat ik ook bij hem mocht blijven slapen. Ik vond het goed zolang ik de volgende dag maar op tijd weg kon om naar werk te gaan. In de ochtend werd ik dood moe wakker. Ra ra hoe dat komt.

Met pijn wakker worden

Sommige mensen denken dan dat ik dan gewoon lang op ben gebleven met mijn vriend maar nee. Toen ik op het bed ging liggen herinnerde ik me weer waarom ik nooit bij mijn vriend sliep en hij altijd bij mij sliep. Dat kwam dus door zijn afschuwelijke matras. Die was al zo oud en versleten en volgens mij was het matras ooit wit. Er zit zelfs een hele deuk in het bed waar we allebei telkens in rollen. Dus dat was niet comfortabel slapen.

Er moet actie worden ondernomen

Hij wil ook het matras niet weg doen omdat hij geen zin heeft om veel geld te betalen voor een matras. Hij vindt een matras een matras dus het maakt niet uit hoe versleten en vergaan die is. Hij vergeet zeker steeds wat lekker slapen is. Maar dit moest veranderen want dat matras kon echt niet meer. Dus ik ging opzoek naar een matras die lekker ligt en niet zo duur is. Op die manier kan die geen nee zeggen toch?

Godu for the rescue!

Ik ging gelijk naar mijn favoriete site: Godu. Hier vind ik altijd alles wat ik nodig heb. Zo vond ik al snel een pocketvering matras. Ik ging naar mijn vriend en vertelde hem over het matras alleen wist hij niet eens wat pocketvering inhield. Maar dat is makkelijk uit te leggen. Een pocketvering matras is een matras die bestaat uit veren. Deze veren zijn weer verpakt in een zakje, vandaar de pocket. De veren worden gemaakt van metaaldraad wat ervoor zorgt dat het matras lang mee gaat, dan hoeft hij niet snel weer een nieuw matras te kopen. De deklaag van het matras kan bestaan uit verschillende soorten materialen. Dat mocht hij helemaal zelf beslissen. Ook zijn de prijzen zo aantrekkelijk dat hij zo een matras niet af kan slaan. Ook kunnen we dan een keer lekker slapen zonder samen in de deuk komen te liggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *