Muurverf voor binnenmuren van Wijzonol

Als de binnenmuren van jouw huis of vesteging wilt bedekken dan is Wijzonol Muurverf Mat een ideale keuze om er mee aan de slag te gaan.

Wijzonol Muurverf

Wijzonol is een merk verf van zeer hoge kwaliteit met een lange levensduur, en een favoriet voor professionele schilders. Het is een water verdunbare, matte en zeer goed dekkende, gladde muurverf op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel voor binnen. Allen maar geschikt voor binnen muren maar een sneldrogend middel die binnen 4 uur kan overgeschilderd worden. Heel gepast voor als je je woonkamer of slaapkamer een nieuwe laag verf wil geven en het is zeer duurzaam. Vooral passend op steenachtige ondergronden als beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal en op goed hechtend behang.

Wijzonol verf is verkrijgbaar in alle soorten kleuren en maten. Mijn persoonlijke voorkeuren van kleuren waren zalmrood, turkooisblauw en bordeauxpaars.

Ik adviseer wel om alleen dit middel te gebruiken wanneer je een oppervlakte wil verven, en dus niet te mengen met andere soort verf producten. Ook is het belangrijk om er voor te zorgen dat de muur glad, niet gevet en netjes uitziet. Dus als er daar wat reparaties voor nodig zijn, zou ik aanraden om dat even van tevoren te regelen en mogelijke bezwaren te vorkomen.

Ik heb dit product recentelijk gebruikt toen ik besloot om de muren van mijn slaapkamer en woonkamer te verven. En ik ben heel tevreden met hoe het er nu uitziet. Alle producten waren besteld via Verf.nl, een pagina met alle soorten verven, laken en beitsen van verschillende merken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *