Online boodschappen doen of eten bestellen? Zo doe je dat!

Misschien ben jij het ook wel zat om uren in de rij te staan bij de supermarkt, of met zware tassen met boodschappen te sjouwen. Dan is online boodschappen bestellen via het Butlonplatform misschien wel een optie voor jou! Of het nu gaat om etenswaren als groente en fruit of huishoudelijke artikelen zoals een simpel flesje afwasmiddel, je kunt het allemaal online bestellen. Het bespaart je bovendien veel tijd. Met een paar simpele muisklikken heb je jouw boodschap al ‘gedaan’. De tijd die je normaliter kwijt was aan boodschappen doen kun je nu besteden om thuis te werken of even een extra rondje met de poetsdoek door het huis te gaan! Bovendien hoef je niet een uur door de supermarkt te lopen met een mondkapje op. Te klein om die pot soep uit het bovenste schap te pakken? Met online boodschappen bestellen heb je die problemen niet meer! 

Compleet bereide maaltijden!

Bij de food places near me kun je jouw locatie invoeren, jouw favoriete maaltijd bestellen en deze wordt vervolgens bezorgd. Je kunt op die manier allerlei lekkere gerechten die met zorg zijn bereid uitproberen. Misschien heb je vanavond zin in de Surinaamse keuken zoals pikant gestoofde Surinaamse kip, en morgen in een Indisch gerecht zoals een uitgebreide Indische rijsttafel voor het hele gezin. Er is ook een app te downloaden waarbij je op elk moment van de dag een bestelling kunt doorgeven aan de food places near me. Deze zijn er nog niet in alle provincies van Nederland, maar het is steeds meer in opkomst. In Drenthe, Noord-Holland, Overijssel en Zuid-Holland zijn er al diverse bezorgrestaurants die hierbij aangesloten zijn. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig eten bestellen in Amsterdam.

Wat eten we vandaag?

Het Butlonplatform geeft bovendien veel ideetjes voor als jij een keer niet weet wat je moet eten. Met uitgebreide maaltijdbeschrijvingen erbij. Op wat eten we vanavond via butlon’ kun je allerlei heerlijke gerechten vinden. Van Thais tot Vietnamees of Grieks. Kies je vandaag eens voor aardappel- of frietschrijfjes, of smakelijke tandoori? Deze gerechten kun je dan zelf maken (een uitdaging!) of natuurlijk eenvoudig bestellen via de bovengenoemde food places near me. Uiteraard hoort daar een lekker wijntje bij, dit kun je er eenvoudig bij bestellen.

Steun de horeca

En met het bestellen van de kant- en klaarmaaltijden steun je ook nog eens de lokale horeca! Dankzij de aanhoudende corona-maatregelen kunnen zij wel wat extra steun van jou gebruiken, want de corona heeft de horeca flink op zijn kop gezet. Dus bestel vooral vaak jouw favoriete maaltijden bij hun en laat jouw waardering blijken voor deze chefkoks, die graag aan de slag gaan met jouw bestelling. En dat hoeft echt niet duur te zijn want voor een klein bedrag heb je al iets lekkers op tafel via foodplaces near me. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *