Populaire vloersoorten

vloer

In de zoektocht naar de perfecte vloer zul je heel veel verschillende soorten tegenkomen. Het kiezen van een vloer tussen dit grote aanbod is zeker niet gemakkelijk en je zal hier dan ook goed over na moeten denken. Een vloer kost namelijk veel geld en het laten vervangen van een vloer is geen gemakkelijke en goedkope klus. Daarom is in 1 keer de goede vloer kiezen toch wel wat je wilt. In deze blog geven wij je uitleg over een aantal goede opties als nieuwe vloer.

Laminaat

Je hebben we allemaal wel eens van laminaat gehoord, dit is ook best logisch want laminaat is namelijk de meest verkochte vloersoort in Nederland. Laminaat is zo populair omdat je er bijna alle kanten mee op kant en de vloer erg onderhoudsvriendelijk is. Laminaat lijkt in veel gevallen op hout en bestaat uit vier verschillende lagen. 

Tegels

Tegels vind je ook vaak terug in huishoudens. Tegels zijn er in veel verschillende soorten en maten, zo heb je stenen, keramische en tapijttegels. Tegels vind je vooral vaak terug in de badkamer en de keuken maar kan ook prima in de rest van het huis. Tegels zijn vaak ook erg goed geschikt voor vloerverwarming.

Op zoek naar tapijttegels in jouw regio? Bekijk onderstaande links eens: 

PVC

PVC is samen met laminaat een erg populaire vloer in Nederland. De PVC vloer bestaat ook uit vier verschillende lagen. PVC verschilt eigenlijk vrijwel niets met laminaat en deze twee vloeren worden daarom ook erg vaak vergeleken. PVC is zo populair omdat er veel mogelijk is voor een relatief lage prijs en makkelijk te onderhouden is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *