Verrassende dingen die je met beton kan doen

Daniels Traprenovatie

Beton is een heel veelzijdig product en niet veel mensen weten dat. Je kan het heel makkelijk zelf mixen en het is bijna onbreekbaar dus je weet dat lang mee zal gaan. Je kan je hele huis een betonlook geven door beton look verf kopen via homeofconcrete.com. En als je nog meer dingen thuis wil maken kun je een beton cire van homeofconcrete bestellen. Dan heb je het heel gemakkelijk al in huis. Binnenshuis kan je alles van je trap tot je bad ermee maken. Misschien dat je hier wel even de hulp van nodig hebt van een professioneel. Maar dat maakt niet uit, het is zo gebeurd en dan heb je een prachtig en modern huis ineens! Vergeet niet om met verf van https://chalkpaint.store/nl de look af te maken en je gaat ervoor!

Doe-het-zelf zakpotten voor in de tuin

Een inventieve en niet al te moeilijke manier om hele mooie doe-het-zelf zakpotten van beton te maken hebben we hier voor je. In feite verschilt het proces niet van de klassieke vorm van flexibel vorm beton. Naast de cementmix heb je een grove plastic zak nodig, zoals een isotherme voedsel zak of een nylon zak voor bouwmaterialen, een plastic container of een plastic pot van de gewenste grootte, de betonnen ruimte die moet worden gecreëerd en het beton dat je gaat maken. Open de plastic zak goed en plaats een kleine hoeveelheid cement mengsel. Plaats de plastic pot op het cement, in het midden van de zak, en met de plakband of het koord draai je de zak buiten iets vast, ongeveer tot de hoogte van de plastic zak, om een ​​zakvorm te vormen en de zak uit te rekken of te “wringen”. 

Zorg dat het beton in alle punten gaat, zodat uiteindelijk de vorm van de constructie zo natuurlijk mogelijk is. Plaats wat stenen in de pot zodat ze stevig op hun plaats blijven, en cementeer alle ruimte tussen het zakje en de pot. De volgende dag, wanneer het cement is gestabiliseerd, snijd je en verwijder je de zak en plastic pot. De lip van de betonstructuur, eventueel afhankelijk van de vorm van de pot die je gebruikt, kan je voorzichtig breken met een tang en gladstrijken door te wrijven met steenkiezels, om de mooiere-natuurlijke look te krijgen. Als je ze wilt schilderen, doe je dat met een eenvoudige acryl-plastic verf. Bind een decoratief koord aan de buitenkant en gebruik de cementstructuur als deksel, dat wil zeggen, plaats een pot of directe aarde om te planten. Boor in dit geval een gat aan de onderkant om het water af te voeren. De details van de vorm van een cementstructuur worden gevormd door hun tegenhanger in de mal, aangezien het cement op alle punten zijn vorm aanneemt. Daarom is de belangrijkste stap bij het construeren van deze vorm de manier waarop u de zak “opstelt” voordat u het cement laat vallen of terwijl het nog vloeibaar is, op welke punten u het buigt. Om perfect natuurlijke cementpotten en een zaktextuur, moet u de zak erin steken met een grove jutezak en dan de hele procedure volgen. Natuurlijk, wanneer het cement stolt, verwijder en scheur je, naast de zak, de jute.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *