Wat is een 12 voudige stekkerdoos?

12 voudige stekkerdoos

Als je goed om je heen kijkt zie je erg vaak een verlengsnoer, want een verlengsnoer wordt erg veel gebruikt. Met een stekkerdoos wil je zo veel mogelijk stopcontacten creƫren, maar dat kan erg goed met de 12 voudige stekkerdoos. Het kan zijn dat je niet weet wat het is, maar het is erg eenvoudig. Het is in principe een redelijk standaard verlengsnoer, maar deze verlengsnoer heeft heel veel stopcontacten. Bij deze verlengsnoer zou je twaalf apparaten op aan kunnen sluiten, terwijl de meeste verlengsnoeren maar vier stopcontacten hebben. De verlengsnoer is dus erg eenvoudig, maar je ziet deze gewoon wat minder.

12 voudige stekkerdoos

Waarom deze?

Als je weleens op een druk kantoor komt zie je vaak allerlei beeldschermen, maar die hebben natuurlijk ook stroom nodig. Bij veel kantoren zijn de stekkerdozen een belangrijk onderdeel, maar vaak kunnen het er wel wat minder zijn. Op de meeste kantoren gebruiken ze een stekkerdoos met vier stopcontacten, terwijl je met een 12 voudige stekkerdoos veel meer stekkers op een stekkerdoos kan doen. Als je veel apparaten hebt kan je dus veel beter een stekkerdoos halen met veel stopcontacten, in plaats van een stekkerdoos met vier stopcontacten. Een stekkerdoos die twaalf stopcontacten kwijt kan is waarschijnlijk de stekkerdoos met het meeste stopcontacten die er bestaat, hierdoor heb je dus een hele handige stekkerdoos in huis.

Te weinig stopcontacten

In de meeste gebouwen zie je nu dat ze vaak te weinig stopcontacten hebben, maar dat was te verwachten. Tegenwoordig gebruiken we allemaal apparaten en die hebben allemaal ook stroom nodig, maar daar hebben de meeste gebouwen dus te weinig stopcontacten voor. Dit is dan ook een probleem dat je zou kunnen oplossen met een 12 voudige stekkerdoos, maar dat is natuurlijk maar een optie. Door te weinig stopcontacten heeft iedereen wel een stekkerdoos in huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *