Wat je moet weten over slotenmakers

sleutel

Het overkomt bijna iedereen wel eens vast wel eens, je bent je sleutel kwijt, je bent vergeten je sleutels in je tas te doen of je hebt de sleutel aan de binnenkant van je deur laten zitten. Wanneer dit gebeurd komt een slotenmaker tot jouw redding! In dit artikel vertel ik je wat een slotenmaker voor je kan betekenen en wat je kan verwachten qua kosten.

Wat doet een slotenmaker?

Een slotenmaker is gespecialiseerd in meerdere activiteiten. Slotenmakers staan het meest bekend om het feit dat ze sloten openen, sloten maken en/of sloten vervangen. Daarnaast kan een slotenmaker je ook beschermen tegen diefstal of inbraak. Zo kan een slotenmaker je helpen om inbraak te voorkomen. Zo kunnen ze anti inbraakstrips aanbrengen in uw huis. Deze anti inbraakstrip is een extra beveiliging op ramen en deuren. Een anti inbraakstrip bestaat uit twee op de deur (of raam) geplaatste metalen, die in elkaar gehaakt worden. Doordat deze strippen in elkaar haken, wordt voorkomen dat er met een breekijzer of schroevendraaier tussen uw raam of deur gestoken kan worden.

Wat kost een slotenmaker?

Exacte prijzen kunnen niet gegeven worden, maar een inschatting van wat je kwijt bent aan een slotenmaker is wel mogelijk! Wanneer een slotenmaker overdag komt om uw deur schadevrij te openen liggen de slotenmaker prijzen vaak tussen de €60 en €100. In de avond of in het weekend is dit tussen de €100 en €150.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *