Wat kan een audicien aan huis voor je betekenen?

Heb je het idee dat je minder goed kunt horen en dat een gehoorapparaatje misschien iets voor je is? Dan is het goed om te weten dat je niet perse bij een gehoor-speciaalzaak langs hoeft te gaan. Je kunt namelijk ook gewoon een audicien aan huis inschakelen. Deze komt bij je thuis langs om diverse metingen uit te voeren en te bekijken wat de opties zijn met betrekking tot een gehoorapparaat. Dit is wel zo prettig als je de deur liever niet uit wilt, en zeker handig voor mensen die niet zo mobiel zijn.

Een audicien aan huis heeft dezelfde apparatuur als en audicien die in een pand gevestigd zit. Het is namelijk redelijk mobiele apparatuur, dus deze kan men gewoon meenemen. Er kunnen metingen mee worden gedaan, maar de gehoortoestellen kunnen zo ook goed worden afgesteld.

Audicien aan huis voor een hoortest

De meestgevraagde service van een audicien aan huis is natuurlijk het uitvoeren van een hoortest. Dit gebeurt met speciale apparatuur die diverse geluidjes afgeeft. De audicien kan aan de hand van de resultaten van deze hoortest bepalen in hoeverre je minder goed hoort en wat voor gehoorapparaat je nodig hebt. Dit apparaat wordt vervolgens afgesteld en in de meeste gevallen kun je het direct uitproberen. Je hebt dan altijd een soort proefperiode. In deze periode mag je het apparaat uitproberen en kijken of het wat voor je is. Wanneer je storende geluiden ervaart of het is niet wat je ervan verwacht dan kan de audicien aan huis het apparaat opnieuw afstellen.

Wanneer werkt een gehoorapparaat goed?

Het is natuurlijk de bedoeling dat je zo goed mogelijk hoort, zonder storende piepjes of bijgeluiden. Daarom kan het zijn dat de audicien aan huis enkele keren moet langskomen om de juiste instellingen te bepalen. Ieder mens is anders, en iedere hoorafwijking ook. Daarom is er geen standaard instelling die voor iedereen werkt. En dat is nu net het fijne aan een audicien aan huis, want daar hoef je de deur niet voor uit. Deze persoon komt gewoon elke keer bij je thuis om het apparaatje af te stellen, en je hoeft er verder niets voor te doen.

Goedkoop hoorapparaat aanschaffen

Nog een ander voordeel van een audicien aan huis inschakelen is dat diens gehoorapparaten doorgaans heel voordelig zijn. Deze persoon betaalt immers geen vaste lasten aan zijn winkelpand, want die heeft hij niet. Daardoor kunnen de apparaatjes veel voordeliger worden aangeboden, en daar profiteer jij als consument van. Twijfel je nog of je een gehoorapparaat nodig hebt? Nodig dan geheel vrijblijvend een audicien uit bij je thuis. Al binnen een half uur weet je wat die voor je kan betekenen en wat het je gaat kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *