Waterschaal Adezz

Een waterschaal is een echte eyecatcher voor in de tuin of op je balkon. Het is niet alleen een toevoeging voor in je tuin maar heeft meer voordelen. Zo geeft een Adezz waterschaal een kalmerend effect. Het water ligt rustig in de schaal. Vaak zie je hier vogeltjes in drinken en vogels in badderen. Als je geen ruimte hebt voor een vijver of het onderhoud niet wilt dan is een waterschaal ideaal. 

Een toevoeging voor je huis

Een waterschaal is een ontzettend leuke toevoeging voor buiten. Dit misstaat zeker niet in je tuin, terras of balkon. Het geeft een rustgevende en ontzettend leuk extra element aan de plek waar je het wilt zetten. Doordat een waterschaal niet heel groot is kan die ook makkelijk ergens plaatsen. Dit is zeker handig op een balkon waar je niet hele grote elementen kan plaatsen. Ook in de tuin is dit ontzettend leuk. Het geeft de ruimte extra sfeer en je hoeft hier niet een hele ingreep voor te doen. 

De vervanger van een vijver

Een waterschaal is eigenlijk een soort van mini vijver. Je hoeft geen gat in de tuin te graven en een grote vijver aanleggen. Met een waterschaal zet je dit element makkelijk in je tuin. Je kunt uit verschillende groottes kiezen zodat het goed bij de ruimte past. Zo kun je de schaal op verschillende plekken neerzetten. De schalen kun je ook bij elkaar plaatsen. Het lijkt ontzettend leuk om meerdere schalen bij elkaar te zetten van verschillende groottes.

Je kunt ook in hoogtes werken. Zo kun je een schaal op een plateau zetten. Als je meerdere schalen hebt dan kun je plateaus kiezen in verschillende hoogtes. Als je geen plateau hebt dan kun je een schaal ook op een tafel zetten. Als je kiest voor een plateau of tafel dan heeft dit nog een voordeel. Dit is voor vogels ook fijn omdat het wat hoger staat. 

Voordelen van een waterschaal

Een waterschaal geeft een rustig en kalmerend effect. Het geeft net als een vijver een natuurlijk element. Dit kan je tuin of balkon net iets extra’s geven. Het leuke is dat vogels hier graag in badderen. Zeker musjes, maar ook andere vogels vinden het heerlijk om uit een waterschaal te drinken en badderen. Zo kun je het alleen genieten van de schaal zelf maar ook van de vogels. Haal de natuur bij je huis met een waterschaal van Adezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *