Welke netten zijn er allemaal?

Met het gebruik van betonnetten kun je keuze maken uit een aantal verschillende soorten, de meest gebruikte soort is het standaard betonnet. Hierbij zijn bij beide zijden de stekken dezelfde lengte, dit heeft als voordeel dat je een perfecte overgang hebt naar de volgende mat op de vloer. Hierbij is geen dubbele wapening nodig, en de vloer is mooi vlak om op te werken tijdens het storten van de vloer. De netten voldoen altijd aan de algemene normen volgens de eurocode 2, tevens zijn deze matten het meest verkocht van alle matten.

Het gebruik van letternetten

Men spreekt altijd van letternetten maar het zijn eigenlijk gebogen betonnetten, deze matten hebben wel enkele interessante voordelen, zo is het materiaal wat ervoor gebruikt is in de meeste gevallen goedkoper. Het produceren en plaatsen van de netten is ook voordeliger dan de normale netten, de netten worden door een constructeur getekend. Op deze manier weet je zeker dat je altijd een net hebt, die aan alle eisen en wetten voldoet die eraan worden gesteld. Wil je gebruik maken van deze netten, dan kun je deze bij zeer veel bedrijven kopen. 

Speciaalmatten

Heb je betonnetten nodig die bedoeld zijn voor een speciaal project, dan kun je speciaalmatten gebruiken. De mogelijkheden met deze netten zijn enorm, je kunt ze laten maken zoals je ze nodig hebt. De matten kunnen speciaal worden geproduceerd voor je klus, of anders worden aangepast zodat ze perfect bruikbaar zijn. Je kunt de matten dus eigenlijk beschouwen, als matten die op aanvraag worden gemaakt en maar een doel hebben en dat is je project. Dit kunnen ook kleine matten zijn, die speciaal zijn gemaakt omdat er geen ruimte is op de bouwerij. Speciaal matten kunnen zowel in de roestige vorm, als gegalvaniseerd zijn voor een mooie vloerafwerking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *